JuhaniLunden

Menin lentolakkoon!

https://twitter.com/JuhaniLunden?lang=fi

Lyhyestä virsi kaunis.

Katselin Skavlan talkshowta, vieraana Greta Thunberg. Olin kuullut hänestä, mutta aika vähän. Tajusin hänen erikoislaatuisuutensa. Minua harmitti kun yleisö hörähteli. Hän vain hymyili.

Naurakaa pois, mutta ohjelma teki minuun suuren vaikutuksen. Voisi jopa sanoa, että sattumalta ohjelman ääreen istahtaminen oli sen takana, että päätin lähteä ehdolle eduskuntaan. Mitään muutosta ei saa aikaan, jos ei itse vaikuta siihen suuntaan. Tämä ajatus alkoi yhä voimistua päässäni.

Kirjoitin yllä olevasta linkistä näkyvän twiitin samantein (twiitti löytyy kaukana alkupäästä). Päätös lentolakosta syntyi samantein. Ehkä se on geeneissä, mutta toiset ihmiset vain ovat tällaisia, ymmärrän kyllä että jotkut pitävät minua hulluna.

Jos joku, niin lentäminen, ja vallankin lomalentäminen on kerskakulutusta, jota pitäisi verottaa. Kieltäminen olisi parempi, mutta siihen en vielä usko.

Pistäkää meiliä: juhani.lunden@outlook.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän JuhaniLunden kuva
Juhani Lundén

Kiitos kaikille kommenteista!
Koska maa- ja metsätalous on ainoa ihmisen toiminta, jolla hiiltä sidotaan, eikä vain tuoteta lisää, haluaisin tietää, miten lentoala aikoo hiilineutraaliksi. Jollen saa tietää, missä nuo kompensaatioksi väitetyt pellot tai puut kasvavat, pidän näitä firmojen ilmoituksia hiilineutraliudesta mainostemppuina.
Hiilidioksidin kaappausta koneilla ilmasta on toki suunniteltu, mutta vielä sitä ei tehdä.

Ohjelma tuli 18. tammikuuta 2019. Areenassa katseluaika on jo mennyt.
https://areena.yle.fi/1-4463245

Toimituksen poiminnat